Mire jók a Forever Méhkaptár termékei







ROYAL BEE JELLY 
Méhpempő: 

Állati termék, a dajkaméhek mirigyváladéka. Elszopogatva közvetlenül a véráramba jut. Javítja az anyagcsere folyamatokat, pótolja az energiát, csökkenti a fizikai- és pszichikai fáradtságot, stresszoldó, sejtépítő, roboráló hatású. Nagy szerepe lehet az Alzheimer-kór megelőzésében is. Csökkenti az érelmeszesedést, javítja a vérképet, segít a gyomorbántalmak, étvágytalanság kezelésében, fokozza a szív-, máj-, idegek anyagcseréjét. Jók a tapasztalatok agyi szklerózis, szövethiányos megbetegedések esetén, depressziósoknál, változókorúaknál, idegrendszeri problémáknál. Késlelteti a szervezet öregedését, javítja a haj, bőr, körmök állapotát.
A méhkaptár termékei elszopogatva, a nyállal elkeveredve sokkal hamarabb felszívódnak!


WEBSHOP
FOREVER BEE HONEY 
Méz:

A történelem során a legtökéletesebb élelmiszernek tartották, adófizető-eszközként is szolgált. Szőlő- és gyümölcscukrot tartalmaz, nagy kalóriaértékű, könnyen emészthető, közvetlen energiaforrás. Kb 190-féle tápanyagot tartalmaz, a mézben van a legtöbb vitamin, és a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelemek, enzimek, amelyek a sejtanyagcsere katalizátorai, fehérjék és aminosavak. Fontos fertőtlenítő, baktériumölő hatású, de csak addig teljes értékű, amíg fel nem melegítik.

A mézben lévő hormonok : szabályozzák a szívműködést és a vérkeringést, óvják a vesét, támogatják a májat, csökkentik a vérnyomást, fékezhetik a rák elterjedését. Rendszeres fogyasztása növeli a teljesítményt, a szervezet kondícióját, növeli a betegségekkel szemben az ellenállóképességet. A méz a szervezet szuperbenzinje, mivel a lebontásához kevés oxigén kell. Az FLP méze 100 %-osan tiszta, virágporral és méhpempővel dúsított, így még értékesebb táplálék-kiegészítő.


FOREVER BEE POLLEN
WEBSHOP
Virágpor tabletta:

Az Aloe géllel párosítva hatékony segítséget nyújthat az allergiás panaszok enyhítésében vagy akár tünetmentessé tételében.
Segít megőrizni az egészséges vérkeringést, emésztő-, immun-, és idegrendszert.
Könnyen felszívódó C-, D-, E-, és K- vitaminokat, béta-karotint (A-vitamin), B-komplexet, enzimeket, ásványi anyagokat, koenzimeket, növényi eredetű zsírsavakat, szénhidrátot, fehérjéket és 22 féle aminosavat tartalmaz (mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat is).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések