100% felszívodó C vitamin a Forevertől



ABSORBENT-C (48): természetes eredetű, 100 %-os C-vitamin tartalmú készítmény, amely narancs, papaya és egyéb egzotikus gyümölcs bioflavonoidokból származik. A C-vitamin életfontosságú, megszabadítja a testet a mérgező anyagoktól és az anyagcsere salakanyagaitól. A szervezet nem tudja maga előállítani, csak a táplálkozással juttathatjuk be. Mivel vízben oldódó, így könnyen kiürül.

Az FLP szabadalmaztatott egy eljárást, melyben zabkorpához kötik, így sokáig a gyomor- és béltartalomban marad, és ott hat, ahol az anyagcsere zajlik. Folyamatosan, 100 %-ban felszívódik, tisztítja a bélbolyhokat, csökkenti a koleszterin szintet. 

Fokozza az ellenálló képességet a betegségekkel szemben, véd a stressz és a rákkeltő anyagok ellen, csökkenti a vér koleszterinszintjét, jóllakottság érzetét kelti. Táplálkozásunkban nélkülözhetetlen! Fokozni kell a C-vitamin bevitelt: lázas betegségek esetén, fogamzásgátló-tabletta rendszeres szedésekor, dohányzás, alkohol fogyasztás esetén, sportolóknál, csontok, porcok, fogak, fogíny fejlődéséhez és megőrzéséhez.



Rendeld meg itt a webshopunkon vagy pedig a www.Justlivingbetter.com-oldalon

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések