Tudta,hogy évente kb. 4 kilógrammnyi méreganyag halmozódik fel a testünkben?


Tudta?

Hogy évente kb. 4 kilógrammnyi méreganyag halmozódik fel a tartósított élelmiszerekből, a rovarirtóval kezelt növényekből, a szennyezett levegőből, kozmetikai termékekből és a háztartási tisztítószerekből stb.

Miért méregtelenítünk?


A méregtelenítés, azaz detoxikálás, azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag (ételből, italból, levegőből) felhalmozódik a szervezetünkben, amelyek lelassítják a máj tisztító funkcióját, és a vérbe is felszívódnak. Ezért lassul le a metabolizmusunk, ezért lesz narancs/ráncos/pattanásos a bőrünk, ezért rákosodnak el a sejtjeink. Így a májunkat is rendszeres ápolnunk kell, ugyanúgy mint a hajunkat, a bőrünket, a fogainkat.. Persze ez senki számára nem egyértelmű, hiszen nem látjuk a saját májunkat a tükörben, így nem tudjuk, hogy mikor kezd el „romlani”. Az átlagember csak akkor figyel oda az életmódjára és az egészségére, amikor már valami betegség kialakult – azaz sok esetben túl későn.
De jobb későn, mint soha! A méregtelenítés az egészséges életmód alapköve.

Ha az egészséges bélflóra – a helytelen és káros étrend, a stressz, gyógyszerek és egyéb kemikáliák hatására – károsodik, akkor mind az emésztőrendszerünk, mind az immunrendszerünk működése nagy mértékben gyengülni fog. A rosszul működő bélrendszer és a károsodott bélflóra egyrészről közvetlenül emésztési problémákat okoznak, másrészről szabad utat engedve a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, hozzájárulnak olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek. A méregtelenítés célja nem az önsanyargatás, hanem a megtisztulás - amelynek eredménye egy jobb közérzet, megújult energia, kipihent szervezet. A Forever Living kidolgozta XXI. század toptermékét, elérhető áron, mely korszerű, egészséges és visszahízás nélküli méregtelenítés.
Az egészség a legfontosabb! Tegyen érte!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések