Orvosként az Aloe Firstről



Dr. Szűcs Erika vagyok, fül-orr-gégészként Budapesten dolgozok. 1998. januárja óta ismerem az FLP termékeket, azóta rendszeres fogyasztója, lelkes alkalmazója és ajánlója vagyok a készítményeknek. A saját magamon, majd a családomban és a közvetlen környezetemben észlelt meggyőző változások után egyre inkább bevontam a termékeket a mindennapi gyógyászatba is. Az eleinte még gyakran meglepetést okozó pozitív tapasztalatok ma már gyógyító tevékenységem szerves részét képezik.




Fül-orr-gégész lévén az Aloe First nevű készítményt használom leggyakrabban. Ezen termék alkalmazásával kapcsolatos terméktapasztalatokból szeretnék néhányat ismertetni.

Egy 25 éves énekes ismerősöm keresett fel, nagyfokú rekedtséggel három nappal fellépése előtt. Hangja az elmúlt időszak intenzív próbatételétől teljesen kimerült, rekedtté vált. A vizsgálat során gyulladt gégenyálkahártya és hangszálcsomóvolt látható mindkét oldali hangszalagon. Ez az utóbbi az úgynevezett énekes betegség, amely a fokozott igénybevételtől alakul ki. Ismertetve a beteggel a talált állapotot, teljesen kétségbeesett, hiszen tudta, hogy ilyenkor mi az egyetlen választható út: a hallgatás. Az adott szituációban azonban ez elképzelhetetlen volt számára, így felajánlottam a First kipróbálását.

Megjegyzések

  1. Érdekelne hogy mélybesúgárzást kapok,a torkomra fájdalmas a nyelés,és az aloevera first hatásos-e.?Köszönöm.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések