A VITAMIN- ÉS TÁPANYAGHIÁNYT PÓTOLNI KELL!

A VITAMIN- ÉS TÁPANYAGHIÁNYT PÓTOLNI KELL!
A zöldségek és gyümölcsök ásványi anyag és vitamin tartalma az elmúlt 40 évben sajnos, a technológia, fajta váltások következtében, a negyedére, sok esetben a tizedére, esett vissza.
(Lsd. a Szent István Egyetem kutatásának diagramját)
Ezek pótlását ma már minden kapcsolódó élelmezési és étkezési szakterület képviselője elismeri. A Forever Living, az egyik leginkább (többezer éve) ismert természetes alapanyag az Aloe Vera felhasználásával kínálja termékeit. Hatóanyagai 3-4x nagyobb mennyiségben felszívódnak, mint az egyéb természetes és mesterséges hatóanyagok. Válassza a Forever Living táplálék kiegészítő termékeit és Aloe Vera italait. Napi használatra felnőtteknek ajánljuk a Forever Daily vitamint, mely 50 fajta tápanyag és vitamin napi szükségletét biztosítja, 80% feletti felszívódással! Gyermekeknek, nassolóknak pedig a Forever Kids rágótablettát ajánljuk, mely 20 féle gyümölcs és zöldség felhasználásával készül.
A vitamin és tápanyaghiányt PÓTOLNI KELL!


Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, mert mi ezeket a termékeket fogyasztjuk, és a jó dolgokról az ember szívesen beszél!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések