8 ok a Propoliszt mellett, szintetikus antibiotikum helyett!

SZINTETIKUS ANTIBIOTIKUM HELYETT PROPOLISZT

Van 8 okunk, hogy a propoliszt válasszuk.

A propoliszt a méhek a fák rügyéből és kérgéből szivárgó váladékból állítják elő. A propolisz kémiai összetétele nagyban függ attól, hogy a méhek milyen növényekről gyűjtik be a készítéséhez felhasznált anyagokat.

A Forever Living FOREVER BEE PROPOLIS rágótablettája és ALOE PROPOLIS CREME krémje a legmagasabb tisztaságú, magas tápértékű különleges mézből készül. Megközelítőleg 200 különböző összetevő alkotja, köztük bőségesen megtalálhatók a széleskörű gyógyhatásokkal rendelkező flavonoidok.

A propoliszt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri, bőr- és fogászati betegségek ellen, immunerősítéshez, a máj védelméhez, az emésztés javításához használják.

WEBSHOP


1.Természetes antibiotikum
A vírusokkal, baktériumokkal és más mikroorganizmusokkal szemben is aktívan lép fel a propolisz. Eredményes olyan baktériumtörzsek ellen, melyek rezisztensek a szintetikus antibiotikumokkal szemben. Közvetlenül pusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és a penicillin-rezisztens staphylococcus baktériumot is.

2. A herpesz olyan vírusok csoportja, melyek fájdalmas hólyagokat és sebeket okoznak.
A herpes simplex vírusok közé tartozik a HSV-2, ami általában genitális herpeszt okoz és a HSV-1, amit leggyakrabban ajakherpesszel, ritkábban genitális herpesszel jár. Vizsgálatok azt mutatták, hogy a propolisz a HSV-1 és a HSV-2 terjedését is képes megállítani, valamint megakadályozza a betegségek kiújulását.

3. Fekélyek
Egy vizsgálatban 34 beteget vizsgáltak, akiknél krónikus fekély ellen 2 héten át alkalmazták a propoliszt. Az eredmények lenyűgözőek: 28 betegnél a panaszok teljesen megszűntek, 6-nál pedig drámai javulás volt tapasztalható.

4. Égési sérülések
A propoliszt tartalmazó kenőcsök a vizsgálatok során ugyanolyan hatékonynak bizonyultak, mint az orvosok által előírt krémek. A propolisz hatékonysága nagyjából azonos az ezüst-szulfadizinével másodfokú égési sérülések kezelésében, még antibakteriális hatással is rendelkezik. Kimutatták, hogy a propolisz ösztönzi az enzimek működését, a sejtanyagcserét, a kollagén termelődést és elősegíti az égési sérülések gyógyulását.

5. Szemölcsök
A propolisz antibakteriális és immunerősítő hatásával bizonyult hatékonynak a szemölcsök kezelésében, melyeket legtöbbször vírusok okoznak. Egy vizsgálat során 3 hónapon át kezeltek 135 beteget propolisszal és 75%-uknál teljes gyógyulást sikerült el érni.

6. Gyulladáscsökkentés
A propolisz egyik fő alkotóeleme a kávésav-fenetil-észter, melyről bebizonyosodott, hogy gyulladásgátló és allergiaellenes hatásokkal rendelkezik. Nemcsak a fertőzések miatt kialakuló, de az égés, sugárzás, vegyi anyagok következtében jelentkező gyulladásokkal szemben is hatékonynak találták. Vesegyulladás és diabétesz, a felső légutak gyulladásai és ízületi problémák esetén is ajánlott a fogyasztása. A propolisz a gyulladások csökkentésével nagyban hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez.

7. Immunerősítés
A propolisz több szempontból is támogatja az immunrendszer működését. Elősegíti a sejtek növekedését, valamint növeli bizonyos immunsejtek, mint a T-limfociták mennyiségét, támogatja az ölősejtek és a makrofágok aktivitását.

8. Rákkockázat csökkentés
A propolisz több olyan összetevőt tartalmaz, melynek bizonyított a rák elleni hatása. Ezek csökkentik a daganatok kialakulásának valószínűségét, a már meglévő tumorok növekedését pedig képesek megállítani. A propolisz elvágja a rákos sejtek vérellátását, ezáltal akadályozza meg a terjeszkedésüket. A propolisz hatását különösen eredményesnek találták gégerák kezelésében. A vizsgálatok szerint a kemoterápia mellékhatásai ellen is érdemes használni. (forrás: naturahirek)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések