ÁLLATAINK IS MEGÉRDEMLIK A GONDOSKODÁST!

ÁLLATAINK IS MEGÉRDEMLIK A GONDOSKODÁST!



Az állatorvosi gyakorlatban egyre nagyobb körben nyer polgárjogot az Aloe Vera Barbadensis Miller használata, főként a hámszövetek sérüléseinél, az immunrendszer erősítésénél, de más állati betegségeknél is. Az állatorvosok munkaidejük 75%-át a hámszövetet érintő betegségek kezelésére fordítják. Ebben jó és igen hasznos termékeket ajánlunk.

Az állatorvosi praxisban kutyáink, macskáink és az egyéb házi kedvencek mellett haszonállataink egészségmegőrzésénél, főként kiegészítő kezelésekként használatos az Aloe Vera.

Szőrhiány, szőrhullás, acne, bőrgyulladások, ekcéma, szőrtüszőgyulladások, rovarcsípések mellett különböző sebek, sebfájdalmak gyógyításában, enyhítésében van segítségünkre a sokoldalú növény. Csakúgy, mint a különféle furunculosis fajtáknál, ujjak közötti cisztáknál, nyalogatás-okozata granulománál, atkás megbetegedéseknél (rühösség stb.), ödémáknál, gombák által okozott tarlósömörnél, bőrelhalásoknál, a szem sérüléseinél, szájüregi betegségeknél, étvágytalanságnál, bélgyulladásoknál, fülbetegségeknél, kutyák légzőszervi megbetegedéseinél (kennel köhögés), macskanáthánál.



Forrás-(Rita Aida)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések